Cupcakes og byggemøte

Smake på disse ordene, cupcakes og byggemøte. Ikke akkurat to ord som man bruker ofte sammen, men i dag gjorde jeg det. Jeg jobber som prosjektleder i et entreprenørfirma og har to prosjekter som jeg følger opp. Hver uke er det byggemøte (eller fremdriftmøte som det kalles) på prosjektene og hvis man uteblir fra dette møtet, må man ha med kake på neste byggemøte. Jeg møtte ikke sist uke, så i dag hadde jeg med cupcakes til byggemøte. Jeg brukte anledningen til å øve på å lage roser på gulrotcupcakes som jeg skal lever til et bryllup om to uker og da håpet jeg på at cupkakes ville få bein å gå på og det gjorde de. Oppskriften jeg brukte er gulrotkake og den oppskriften gir ca. 12 store cupcakes. Jeg må si at jeg ble ganske fornøyd med resultatet, men at det blir nok et par runder til med pynting, før jeg er helt i mål.

Cupkakes falt i smak og jeg er helt sikker på at det er første gang de har fått cupcakes med roser og perler servert i brakka😊. Det skal ikke så mye til for at det blir en litt annen stemning på møtet når man serverer noe, og i den fasen prosjektet nå er, så var det helt innafor å ha med kake.

 

Cupcakes og byggemøte
Cupcakes og byggemøte

I tillegg til oppskriften på gultotkaken, så hadde jeg i konditor farge i kremen, slik at den ble hvitere. Jeg brukte denne fra cacas, men bruk det du har. Prøv deg frem, jeg måtte ha i ganske mye for at den skulle bli hvit nok. Jeg ble fornøyd med resultatet, og gleder meg til å få virkelig dreisen på pyntingen. Jeg har brukt en stor flower tip #2d og må si at jeg likte looken den gav. Til slutt pyntet jeg med hvite perler og jeg må si meg fornøyd med resultatet, hva synes du?

Cupcakes og byggemøte
Cupcakes og byggemøte

Så disse cupcakesene kan serveres både i bryllup og på brakka hos håndverkene, så ta tenker jeg at de er innafor. Kos dere i varmen😊