Bananpannekaker

Disse  lager jeg ofte til frokost i helgene og jentene mine elsker bananpannekaker. Kan ikke si at min kjære er like fan, men så lenge jentene spiser med begge hendene, så kommer disse ofte på bordet. Ønsker du å barnevennlig lunsj/middag kan du prøve ut wok med skinke. Det som er fint med denne oppskriften på bananpannekaker er også at du får brukt opp brune bananer, som ofte ender opp i søpla. Så ikke bare blir ungene glad, men at det kastes mindre mat og det er bra for miljøet. En vinn vinn rett med andre ord. Disse er også helt uten melkeprodukter, så jeg har ofte min datter på 10 mnd disse.

Slik gjør du:

Bananpannekaker

2 brune bananer
3 egg
1-1,5 dl store havregryn
1 ts kanel
1 ts vanliljeessens/ vanliljeekstrakt (ekstrakt er ekte vanilje, essens er kjemisk fremstilt)

Ha alt sammen i en blender og kjør til en jevn røre. Stek i smør (bruker alltid smør, aldri melange😊)

Bananpannekaker
Bananpannekaker
Bananpannekaker
Banapannekaker

Server med syltetøy, honning, lønnesirup eller bruk som brød med ost og skinke på. Favoritt til store og små.

Bananpannekaker
Banapannekaker